woensdag 25 december 2013

Eerste Kerstdag

by Carola

Het valt nooit echt mee om op Eerste Kerstdag op tijd op te staan. Maar we zijn uitgenodigd bij de buren voor een kerstontbijt, dus we moeten wel. Het is een traditie aan het worden, sinds we hier wonen hebben we elke eerste kerstdag daar ontbeten. Het is echt heel gezellig. 

Ik heb gisteren een kokos/mango cake gebakken, want het is wel zo leuk om wat mee te nemen. De cake valt gelukkig in de smaak, iedereen neemt een stuk. En dat terwijl er ook heerlijke croissants zijn, lekker vers fruit, rumballs (chocolade ballen met rum er in), en natuurlijk champagne. Dit is de enige dag van het jaar dat we champagne bij het ontbijt drinken. Betekent alleen wel dat we de rest van de dag thuis blijven, er mag niet meer gereden worden :) 

 's Middags worden we gebeld door de vrienden die ons morgen hebben uitgenodigd op hun boot. De windvoorspelling is verslechterd en het is beter om morgen niet te gaan. We besluiten nu maar zaterdag te gaan, hopelijk is het weer dan beter. 

 De rest van de dag doen we het erg rustig aan, lekker een middagdutje (we worden ook al wat ouder - maar vooral omdat we gisteren iets later dan normaal naar bed zijn gegaan), en als avondeten eten we de restjes van de fondue.