zondag 22 december 2013

by Carola

Na een heerlijke dag duiken, is het vandaag tijd om wat rond het huis te doen.

Als eerste staat een ritje naar de Bunnings op het programma. Het leukste daaraan vind ik altijd dat we het pontje moeten nemen om de rivier over te steken. Eenmaal in Bunnings raken we een beetje gefrustreerd, we kunnen echt niets vinden wat we nodig hebben. Wel vinden we een mooi behangetje voor in de hal. We willen daar een 'featurewall' maken met behang en een mooie sidetable neerzetten. Uiteindelijk komen we met de helft van de spullen die we nodig hebben thuis.

Daarna rijd ik naar de supermarket, terwijl Sas wat kleine klusjes doet (vervangen van een paar lampjes, nieuwe doucheslang ophangen).

's Middags gaan we naar het tuincentrum en kopen we wat nieuwe dingen voor in de groententuin. Deze keer planten we komkommer, aubergine, meloen (ben heel benieuwd!), sla en weer wat silverbeet. We hadden nog wat paprika plantjes staan, en nadat we terug kwamen van vakantie zagen we ook tot onze verbazing 3 nieuwe tomatenplantjes.

Sas probeert ook nog ons kleed te redden met de hogedrukreiniger, alhoewel ik denk dat hij dat excuus gebruikt om met de hogedrukreiniger te spelen :) We moeten eigenlijk gewoon een nieuw kleed kopen, maar kunnen maar niets vinden wat we leuk vinden.

Langzaam aan begint het wat te worden bij ons in huis.

Aan het eind van de middag worden we gebeld door vrienden die vragen of we op 2e Kerstdag met hun willen duiken vanaf hun boot. Daar kunnen we geen nee op zeggen, dus 2e Kerstdag is nu volgeboekt.

Morgen nog een dagje werken en dan is het vakantie. Sas heeft al vakantie, dus hij wil morgen een muur in de hal schilderen en de muur van de open haard, omdat die al best verkleurd is doordat we de open haard regelmatig gebruiken.