donderdag 2 januari 2014

Canvas prints zijn binnen!

by Carola

Nieuwjaarsdag is een hele rustige dag hier in huize Hofmann. We slapen lekker uit, en ik breng de dag door met het zoeken naar een hotel in Sint Maarten voor een redelijke prijs. 's Avonds kijken we een film - White House Down (best aardig trouwens) en dat is het wel.

Maar vandaag is weer een nieuwe dag. Sas gaat zo vroeg mogelijk naar het postkantoor. Op oudjaarsdag hadden we nl een kaartje gekregen van de post dat er weer een pakket is aangekomen. Hopelijk zijn dit de resterende canvasprints. . Eenmaal thuis heeft hij een enorme doos in z'n handen. En het zijn inderdaad de 4 canvasprints, en ze zien er echt heel mooi uit!

We besluiten de 3 kleine in de hal op te hangen. Een van de grote prints hangen we op in de slaapkamer, en de andere grote gaat in de hal richting de gast slaapkamer. We zijn er heel erg blij mee.

Ik ga even met wat gif aan de slag aan de voorkant van het huis. Aan het begin van de week hoorden we dat de buurman zijn gras aan leggen, dus wij hebben gevraagd om ze het ook bij ons willen doen in het stuk voor onze voortuin. Uiteraard betalen we ons gedeelte. Dat zorgt er nl. voor dat we straks een mooi stuk gras hebben, wat aan een stuk doorloopt. Dat staat gewoon veel mooier.

Ze hadden al het stuk gras (nu ja, meer onkruid) wat voor ons voortuin ligt weggehaald en aarde er over heen gestrooid. Maar er komt nog steeds onkruid door, wat eerst weg moet. Dat is mijn taak vanochtend. Ik sproei het gif over de het onkruid, wat er voor moet zorgen dat het doodgaat. Ik moet voorzichtig zijn dat het niet per ongeluk op onze planten komt, want het doodt echt alles. Lekker spul dus.

Komende woensdag wordt het gras gelegd, we zijn benieuwd. Het is maar goed dat het dan pas komt, want de weersverwachting voor het weekend is niet best: ze verwachten 41 graden in Brisbane op zaterdag (dat betekent dat het bij ons zelfs nog iets warmer wordt)! Helaas is het zaterdag geen goed weer om te duiken - teveel wind en te hoge golven. Dat wordt dus weer een dag in de airco.

Hier zijn de foto's van onze canvasprints: